Yomra Ziraat Odası > Haberler > TOPRAKSIZ ÇİLEK SERASI ZİYARETİ

TOPRAKSIZ ÇİLEK SERASI ZİYARETİ

Oda Genel Sekreterimiz Mustafa GÜMRÜKÇÜ, Yomra Tarım ve Orman Müdürlüğü  Ziraat Mühendisleri Ömer Kalyoncu, Hasan KARSLI ve Adnan ERTEKEN topraksız çilek tarımını yapan üretici Hasan Salih GÜMRÜKÇÜOĞLU’nu serasında ziyaret etti.Topraksız çilek tarımını bölgemizde ilk yapan üreticinin bahçesini gezen yetkililer modern tarım tekniklerini kullanarak  topraksız tarım yapan sera sahibi Hasan Salih GÜMRÜKÇÜOĞLU ile sera ve kullandığı uygulamalar ve teknikler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.Son yıllarda ülkemizde uygulanmakta olan modern tarım teknikleriyle çok daha kaliteli ve yüksek miktarlarda ürün alınabilmektedir. Topraksız çilek tarımının bölgemizde yapılması diğer üreticilerimize de örnek teşkil edip bu projenin alternatif tarım ürünlerinin uygulanmasında öncülük edeceğini ümit etmekteyiz.